DOSsembly

! Seuraava DOSsembly siirtyy kevääseen 2021/tba  !

 

DOSsembly (vanha nimi: DOSLan) ovat n. kerran vuodessa Oldskoolin tiloissa pidettävät muistelosessiot vanhojen MS-DOS-pelien ja -demojen parissa. Tapahtumapaketin kruunaa myös koneiden välille rakennettava ei-ihan-niin-autenttinen, mutta joskus jopa myös satunnaisesti toimiva IPX-verkko. Kyllä kelpaa Doomia paukutella ja ihmetellä miksi Settlersin hiilikaivoksesta nousee taas kinkkua.

Tapahtuma kestää koko viikonlopun. Perjantai yleensä menee koneiden kuntoon saannissa (vaikka ne on täysin toimivina edellisellä kerralla jemmaan pakattu), lauantain keskittyessä sitten pääsääntöisesti pelailuun. Iltamyöhällä saattaa mukaan sekoittua myös saunomista ja demoja.

Mukaan tarvitset vaan hyvät hermot ja mielellään jonkun pelikelpoisen teemaan sopivan rakkineen. Oldskoolin varastosta löytyy yleensä myös lainabonkkia jos ei omaa harrastekonetta vielä ole tai se on viime kerran onnistumisen jälkeen laitettu paaliin. Paikalla on sohva- ja lattiamajoitus. Tapahtumasta peritään 10€ osallistumismaksu (sis koko viikonloppu, majoitus, konepaikka) niiltä jotka ei ovät ole yhdistyksen jäseniä.

Seuraava DOSsembly järjestetään: tba

 

 Comments are closed.